Fiori design nudi kompletnu uslugu planiranja: idealnu lokaciju, planiranje do zadnjeg detalja, profesionalne izvođače, organizaciju i u najtežim uslovima, koordinaciju tokom planiranja i na dan venčanja, dizajn za pamćenje i još nekoliko detalja na koje ne smete zaboraviti jer oni čine venčanje savršenim.

Preuzimamo brigu o svim detaljima, pa na dan venčanja može biti baš kako i treba: opušteno i veselo.

Venčanja koja potpisujemo želimo učiniti nezaboravnim…Zbog toga se posebno trudimo upoznati mladence, razumeti želje i prepoznati „priču“ koju žele ispričati. Podrobno vas savetujemo kako uskladiti želje sa zadatim uslovima prostora, sezonske ponude i budžeta. Komuniciramo sa svim ucesnicima i preuzimamo na sebe sve logističke detalje. Imamo iskustva i znamo kako razgovarati s izvođačima, a naš ugled i reputacija garantuju najbolje cene za vas.

Zabava na venčanju ključna je za dobro raspoloženje gostiju i ugodnu atmosferu. Koktel majstori, trbušne plesačice, žonglerski nastup ili bal pod maskama zabaviće i razveseliti goste, a mladencima dati priliku za predah i opuštanje. Kreiramo i organizujemo zabavni program i tako stvaramo venčanja za pamćenje. Pratimo mladence kroz ceo proces planiranja venčanja čime omogucavamo da događaj bude upravo onakav kakav ste zamislili!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Pinterest
Instagram